Klantenbeoordelingen

 • Kristallen hart met foto

  Beste Anjo, Goede wijn behoeft geen krans, maar bij deze pak ik toch even de kans, om je te belonen met een welgemeend compliment, omdat ik vind dat je als bedrijf heel bijzonder bent! Jij weet hoe je met klanten moet communiceren. om een werkelijk prachtig product te produceren! Het eindresultaat van mijn foto in een hart van kristal, is in een woord geweldig mooi ,dat in ieder geval! Het prachtige engeltje, dat kreeg ik er zo maar bij, op deze manier iets kopen, maakt me natuurlijk ontzettend blij! Ik heb dankzij “Mooie Herinneringen” ondervonden wat ze bedoelen, om je als klant een “Koning” te mogen voelen!” Groetjes en nogmaals heel erg bedankt!
  29-9-2017
 • As hanger dubbel as

  Super mooie hanger met 2 soorten as erin als infinity ! Hij zit op de post maar met de foto's resultaten ben ik al super tevreden en zeker goeie hulp en service !
  30-12-2016
 • Hanger

  Net voor de kerst een hele mooie hanger binnen gekregen, met een vingerafdruk van mijn schoonvader en het infinity teken gemaakt van zijn as. Wat is het verschrikkelijk mooi geworden, zijn er heel blij mee. Bedankt Yvette voor het mooi werk wat je heb geleverd!!
  27-12-2016
 • kerstballen

  Ik ben zo blij met de kerstballen. De mijne hangt al in de boom en de twee anderen zijn ingepakt en liggen onder de kerstboom te wachten tot ik ze mag geven. Dus ik zou het iedereen aanraden om zo'n speciaal kado te geven, zeker met de feestdagen.
  5-12-2016
 • kerstballen

  beste yvette, bedankt voor het maken van de prachtige kerstballen met foto's,ze hangen prachtig in de boom. Ben er reuze blij mee . Yvette je bent een aanrader ,groetjes en zeker tot ziens !
  3-12-2016
 • Kerstballen

  Vandaag kreeg ik de kerstballen binnen Oooh wat zijn ze mooi En wat ben ik blij met deze mooie kerstballen met foto's Dankje voor je goede service
  28-11-2016
 • Gedenk licht....

  Yvette heeft mij een gedenklicht gemaakt met een foto van mijn overleden schoonouders. Als het kaarsje brand is het een lust voor het oog om erna te kijken zoooo mooi. Ik kan dit echt iedereen aanbevelen, het is een sieraad in je huis/ kamer !!! Bedankt Yvette we zijn er super blij mee.
  17-10-2016
 • trots

  ik ben zo blij met mijn hanger die ik van jou heb gekregen met 2 foto's van mijn paarden ik wil je ontzettend bedanken ga zo door
  17-4-2016
 • super

  hallo wat een super leuke site ik heb via Facebook me hanger gekregen van jou met de foto van me 2 paardjes ik ben er zo ontzettend blij mee en netjes bezorg nogmaals bedankt en ga zo door
  17-4-2016
 • hangertje

  lieve yvette dank voor de bestelling ik zou je melden als het er was hij is prachtig liefs ineke
  23-2-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *